weet meer over de
beste bachata academy

Group classes, bachata classes, salsa classes, eindhoven, Best
Latin Touch Dance Academy is de juiste plek om Bachata te leren!  De academie was opgericht nadat we Bachata Touch lessen . We werden verliefd op de stijl en we besloten om de docent traject te volgen.

Twee jaar later is de Dance Academy begonnen met workshops en bootcamps bij verschillenden dansevenementen. Na veel succesvolle workshops door heel Nederland, zochten we een locatie voor regulieren groepslessen te geven.Zoektocht was heel erg ingewikkeld maar gelukkig hadden we een samenwerking afgesloten met “Cultureel Centrum ’t Tejaterke” in Best.

Hier worden ook onze social avonden en dansevenementen gehouden.

we zijn je beste keuze
om een echte bachata danser te worden

Er zijn veel dansscholen, maar geen een ga je bereiden zodat je een succesvolle sociale danser wordt. We hebben diep vertrouwen in onze methodologie en we garanderen de beste resultaten die je ooit hebt bereikt.
Dus als je de beste verbetering wilt krijgen, kun je beter leren dansen met het meest innovatieve dansmethode van Nederland.

Creativiteit

Voor ons is de dansvloer onze “kaart” om rond te reizen. Daarom is het gebruik van elementen en hun combinaties uiterst belangrijk.

Connectie

We zijn geen gedachtenlezers, dus de beste manier om te communiceren op de dansvloer is d.m.v. verbinding.
Gebruik een duidelijke communicatie om fouten te voorkomen tijdens het leiden of volgen.

Muzikaliteit

Zonder muziek is er geen dans. Met deze kennis kun je dus speelser zijn in je dans, door muziekpauzes te gebruiken, met het tempo te spelen of op verschillende instrumenten te dansen.

MELD JE AAN VOOR
ONZE nieuwsbrief

* indicates required

Verhalen van echte bachata dansers!

Reviews van dansers die bij ons hebben
leren dansen

Aitor en Milena zijn de liefste, aardigste en eerlijkste mensen die je in de danswereld tegenkomt. Ze doen echt hun best voor iedereen om er een prettige les van te maken (wat niet altijd meevalt wanneer de niveau verschillen groot zijn.) Ik danste zelf al bachata 4 bij Salsa Sensual in Tilburg ten tijde dat ik bij Latin Touch kwam. Wat mij aansprak in de stijl van Aitor en Milena is de rust en souplesse waarmee ze dansen. Hoewel de figuren vrij basic zijn is de focus op de details ontzettend groot. In combinatie met de persoonlijke tips eindig je een les vaak vol inspiratie en voelbaar betere techniek. Ik kijk uit naar de volgende lessen!
Tom
Student