BACHATA EN SALSA LESSEN IN
TILBURG, EINDHOVEN, HELMOND & BEST

Leert Bachata en/of Salsa in een groepsles waar iedereen hetzelfde doel wilt bereiken! 

We streven om het “dansfamilie” gevoel bij de groepslessen te geven. Hier zal elke deelnemer jou steunen en aanmoedigen zodat je als social danser verder kan ontwikkelen. Groepslessen worden in klein groepen gegeven zodat we persoonlijke aandacht voor elke leerling kunnen waarborgen.

Wij zijn een Dance Academy. Je kunt dus na elke niveau een diploma behalen!

GRATIS PROEFWEEK? JAZEKER!

Saskia
Lees verder
Zojuist de cursus Bachata niv 3 afgerond. Ben blij dat ik deze mensen heb leren kennen. Ze geven de aandacht aan "de kleine kneepjes van het vak", waardoor het makkelijker begrepen word en dan gaan de voetjes vanzelf.😊 Er word serieus gekeken hoe het je afgaat op de dansvloer op een hele gezellige en relaxte manier. Fijn!!
Michelle Sleutjes
Lees verder
Super leuke en leerzame lessen in Bachata en Salsa gevolgd. Ik vond het best spannend om in een bestaande groep aan te sluiten, maar ik heb mij vanaf het eerste moment heel erg welkom gevoeld. Ze zijn zeer flexibel en hebben zelfs met lessen geschoven zodat iedereen aanwezig kon zijn. Top! Doordat zij in kleinere groepen lesgeven, is er vee ruimte voor persoonlijke aandacht. Heel prettig.
Linn Privé
Lees verder
Super leuke bachata lessen bij ze gevolgd! Ze geven op een betrokken, professionele manier les en houden wel van een geintje tussendoor. Vanaf het eerste moment voelde ik me erg welkom en comfortabel tijdens de lessen. Ze leggen duidelijk uit en schenken ook aandacht aan de verschillen tussen diverse liedjes. Ze coachen je op een positieve manier. Echt een aanrader! Wij gaan in sept. weer bij ze verder met het volgen van de bachata lessen! Jullie zijn toppers!
Jan Timmermans
Lees verder
"Hun lessen zijn spontaan, leuk, leerzaam en ze geven er een speciaal touch aan. Een aanrader voor iedereen!"
Barry van Mun
Lees verder
Leuke enthousiaste kundige mentoren die je echt beter leren dansen met heel veel plezier en oog voor elk individu. Wij gaan er met veel plezier elke week naar toe.
Vorige
Volgende

WELKE DANSSTIJLEN KUN
JE LEREN?

 

Als beginner danser, weet je niet welke stijl het beste bij je past. Toch is beide stijlen leren dansen, de beste manier om achter te komen bij welke je voorkeur ligt.

We hebben deze groepslessen zorgvuldig ontworpen zodat je de basis technieken van Bachata Moderna en Sala LA om de week kun leren. 

 

Zoals de naam zegt, bachata direct uit de bron! Deze stijl wordt in systemen gedanst; links-rechts, voor-achter, vierkant en diagonaal. In deze dansstijl ligt de focus op muzikaliteit, voetenwerk en body movement. Alle bewegingen hebben een reden en deze ligt bij de termen “DERECHO, MAJAO & MAMBO”.

Latin Touch Dance Academy is een gecertificeerde school in Bachata Traditional Stijl op verschillende niveaus; improvers, intermediate, advance en masters. Op het einde van elke seizoen, kan je bij ons je Traditional Bachata Diploma behalen.

 

Bachata stijl ontwikkeld door de werld beroemde danskoppel “Ataca & La Alemana”. Bachata Touch is een variatie van Bachata Moderna. Het grootste verschil met ander bachata stijlen is het gebruiken van Salsa draaipatronen en handenwerk in de Bachata elementen.

Latin Touch Dance Academy is een gecertificeerde school in Bachata Touch Stijl op verschillende niveaus; improvers, intermediate, advance en masters. Op het einde van elke seizoen, kan je bij ons je Bachata Touch Diploma behalen.

 

Een van de bekendste salsa dansstijlen! We zijn geïnstrueerd door Fernando Sosa en Karen & Ricardo waardoor onze Salsa LA lessen erg veelzijdig zijn. Denk aan eenvoudige elementen die je helpen om ingewikkelder figuren te maken, kennis van instrumenten en muziekstructuur en techniek om je lead-/volgvaardigheden verder te ontwikkelen.

Latin Touch Dance Academy is een gecertificeerde school in Salsa LA door Fernando Sosa improvers niveau (voor nu). Aan het einde van elke seizoen, kan je bij ons je Salsa LA Diploma behalen.

LESROOSTER | FEB - APR 2024

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Tilburg
Helmond
Eindhoven
Best
19:00 20:00
bachata footwork
(open level)
Bachata
improvers
Bachata
beginners
prive
lessen
20:00 21:00
Bachata
beginners
Salsa l.a.
beginner / improver
Salsa l.a.
beginners
Salsa l.a.
improvers
21:00 22:00
Bachata
improvers
Bachata
beginners
bachata footwork
(open level)
prive
lessen

*** Aanvullende info! Voor de Bachata Footwork lessen is bachata basis ervaring vereist!

LESROOSTER | FEB - APR 2024

Maandag
Tilburg
bachata footwork (open level)
Bachata
beginners
Bachata
improvers
Dinsdag
Helmond
Bachata
improvers
salsa la
beginner / improver
Bachata
beginners
Woensdag
Eindhoven
Bachata
beginners
salsa la
beginners
bachata footwork (open level)
Donderdag
Best
Prive
lessen
salsa la
beginners
Prive
lessen

*** Aanvullende info! Voor de Bachata Footwork lessen is bachata basis ervaring vereist!

DANSNIVEAUS BIJ LATIN TOUCH

STARTERS

Géén ervaring? Géén paniek! Iedereen heeft ooit zijn dansadvontuur moeten starten, dus wees niet bang.

Regelmatig organiseren we Bootcamps voor starters waar je in 3 uur de basis van Salsa en Bachata zult leren.

BEGINNERS

Je weet wat spanning is en je beheerst de juiste techniek om een kwalitatief basis uit te voeren; nu kunnen we verder opbouwen!

Hier leer je 20 nieuwe danselementen om alle kanten van de dansvloer te kunnen ontdekken! De beste basis om naar improvers door te stromen!

IMPROVERS

Je bent géén beginner meer maar ook géén intermediate.

Dit is een tussenstapje om je kennis laten bezinken en het leren van 20 nieuwe danselementen! Denk aan gekke draaipatronen en beginnen met razendsnel footwork! Géén uitdaging meer voor je? Dan stroom door naar intermediates!

INTERMEDIATE

Jij bent ver gekomen! Nog verder gaan kan zeker! Met de 20 intermediate danslementen leer je hoe je muziek kan gebruiken op verschillende stappen, tap verplaatsen of zelf timing veranderen.

Klaar voor de uitdaging? 

ADVANCED

Dit is een van onze hoogste niveaus. Nu ben je een beest op de dansvloer en je kan met iedereen (beginner-ervaren) dansen!

Hier ga je dieper in muzikaliteit en creativiteit met de nieuwe 20 danselementen. Wees voorbereid om met tempo, muziek, richtingen en partnerwor te spelen!

MASTERS

Het allerlaatste niveau! Hier kom je ALLEEN OP UITNODIGING VAN DE HOOFDOCENTEN!

Na afronding van dit niveau krijg je de mogelijkheid om deel van de Instructors Team te worden.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

DANSLESSEN GEMAAKT VOOR SOCIAL DANSERS!

De kern van Salsa en Bachata leren dansen is om meerdere mensen te dansen bij allerlei dansevenementen. We begrijp het 100% en daarom leer je heet juiste techniek hiervoor.

MUZIKALITEIT VANAF DE EERSTE LES!

Idereen is bewust van hoe belangrijk muzikaliteit voor een social danser is. We zijn de enige school in brabant die vanaf les 1 al een stuk muzikaliteit uitlegt.

COMMUNICATIE LEIDER - VOLGER IS HEILIG!

Tot nu toe kunnen we de gedachten van een andere persoon niet lezen. Wat betekent dat in het dans, moeten we duidelijke communicatie gebruiken zodat onze volger begrijpt wat we bedoelen.

ZEER AANTREKELIJKE PRIJZEN!

We bieden gemak! Bij ons mag je strippenkaarten van 10, 20 of 30 lessen aanschaffen of, als je het prettiger vindt, je mag ook een abonnement afsluiten.

1 les / week

Jaarlijks abonnement
35
per maand
 • Lessen volgen op alle locaties
 • 1x groepsles per week
 • Na 12 maanden, maandelijks opzegbaar
 • 6-maand abonnement: € 40.- p/m
 • Leden korting op bepaalde evenementen

2 lessen / week

Jaarlijks abonnement
50
per maand
 • Lessen volgen op alle locaties
 • 2x groepsles per week
 • Na 12 maanden, maandelijks opzegbaar
 • 6-maand abonnement: € 55.- p/m
 • Leden korting op bepaalde evenementen

Onbeperkt

Jaarlijks abonnement
70
per maand
 • Lessen volgen op alle locaties
 • Onbeperkt lessen
 • Na 12 maanden, maandelijks opzegbaar
 • Gratis toegang naar social avonden
 • Gratis toegang naar eigen bootcamps

Liever geen abonnement? In onze app kun je ook strippenkaarten bestellen!

DOWNLOAD ONZE APP!

Latin Touch Dance Academy, mobiel app