privé en groep danslessen voor alle niveaus!

De einddoel is een all-round social danser worden. We bieden aan je de keuze om in groepslessen of privé lessen jouw droom waar te maken.

Bij Latin Touch Dance Academy, ben je niet zomaar bij een dansschool. Hier geloven oprecht in dansgemeenschap die samen elkaar helpt om (als danser) te verbeteren. Daarom dragen we met trots het achternaam “DANCE ACADEMY”.

Als Academy hebben we een verantwoordleijkheid met alle leerlingen. Na het afronding van een niveau en bij het aantonen van je vaardigheden, krijg je een gecertificeerde diploma!

PROEFLES INPLANNEN?
ZEKER MOGELIJK!

DANSSTIJLEN BIJ LATIN TOUCH DANCE ACADEMY

BACHATA TRADICIONAL (DOMINICAN)Zoals de naam zegt, bachata direct uit de bron! Deze stijl wordt in systemen gedanst; links-rechts, voor-achter, vierkant en diagonaal. De focus in deze stijl ligt op muzikaliteit, voetenwerk en body movement. Alle bewegingen hebben een reden en deze ligt bij de termen "DERECHO, MAJAO & MAMBO".

Latin Touch Dance Academy is een gecertificeerde school in Bachata Traditional Stijl op verschillende niveaus; beginners, improvers, intermediate, advance en masters. Op het einde van elke seizoen, kan je bij ons je Bachata Trtaditional Diploma behalen.

BACHATA MODERNA (TOUCH STYLE)Bachata stijl ontwikkeld door de werld beroemde danskoppel "Ataca & La Alemana". Bachata Touch is een variatie van Bachata Moderna. Het grootste verschil ligt in de duidelijke techniek voor zowel leiders en volgers, het gebruiken van muziek als tool (muziekaliteit) en het koppelen van verschillende elementen.

Latin Touch Dance Academy is een gecertificeerde school in Bachata Touch Stijl op verschillende niveaus; beginners, improvers, intermediate, advance en masters. Op het einde van elke seizoen, kan je bij ons je Bachata Touch Diploma behalen.

SALSA LA STYLE
(ON 1)Een van de bekendste salsa dansstijlen! We zijn geinstrueerd door Fernando Sosa en Karen & Ricardo waardoor onze Salsa LA lessen erg veelzijdigd zijn. Denk aan envoudige elementen die je helpen om ingewikkelder figuren te maken, kennis van instrumenten en muziekstructuur en techniek om je lead-/volgvaardigheden verder te ontwikkelen.

Latin Touch Dance Academy is een gecertificeerde school in Salsa LA door Fernando Sosa beginners en improvers niveau (voor nu). Aan het einde van elke seizoen, kan je bij ons je Salsa LA Diploma behalen.

HEB JE GÉÉN DANSERVARING? MELD AAN BIJ DE 100% BEGINNERS BOOTCAMP

GROEPSLESSEN | WAT KAN IK VERWACHTEN?

DANSLESSEN GEMAAKT VOOR SOCIAL DANSERS!

De kern van Salsa en Bachata leren dansen is om meerdere mensen te dansen bij allerlei dansevenementen. We begrijp het 100% en daarom leer je heet juiste techniek hiervoor.

MUZIKALITEIT VANAF DE EERSTE LES!

Idereen is bewust van hoe belangrijk muzikaliteit voor een social danser is. We zijn de enige school in brabant die vanaf les 1 al een stuk muzikaliteit uitlegt.

COMMUNICATIE LEIDER - VOLGER IS HEILIG!

Tot nu toe kunnen we de gedachten van een andere persoon niet lezen. Wat betekent dat in het dans, moeten we duidelijke communicatie gebruiken zodat onze volger begrijpt wat we bedoelen.

ZEER AANTREKELIJKE PRIJZEN!

We bieden gemak! Bij ons mag je strippenkaarten van 10, 20 of 30 lessen aanschaffen of, als je het prettiger vindt, je mag ook een abonnement afsluiten.

PRIVÉ LESSEN | WAT KAN IK VERWACHTEN?

100% AANDACHT VAN 2 DOCENTEN!

Bachata en/of salsa leren dansen onder het toezicht van 2 gecertificeerde docenten (leider en volger).

LEREN OP JE EIGEN GEMAK!

De grootste voordel van de privé lessen. Je leert dansen op je eigen tempo, dus mocht je een element 10x extra moeten herhalen, is er géén enkel probleem! We zijn er om je te helpen en te steunen!

KRIJG DE JUSITE UITLEG EN ADVIES!

Je bent in de beste handen! Alle docenten volgen een zeer intensief inleer traject, waardoo hun bekwaam genoeg zijn om de juiste techniek uit te leggen en tips te geven om beter in je leiding of volgen te worden!

ZEER AANTREKELIJKE PRIJZEN!

We werken met verschillende pakketten; 1 les, 5 lessen en 10 lessen. Bij aankoop van 5 lessen, betaal je 4 en krijg je 1 gratis en bij aankoop van 10 lessen betaal je 7 en krijg je 3 gratis!

Bachata, Salsa, Privéles, Privé lessen, Latin Touch Dance Academy, Bachata Touch, Salsa LA, leren dansen, danslessen

MELD JE AAN VOOR
ONZE nieuwsbrief

Verhalen van echte bachata dansers!

Reviews van dansers die bij ons hebben
leren dansen

Hun lessen zijn spontaan, leuk, leerzaam en ze geven er een speciaal touch aan. Een aanrader voor iedereen!
Jan & Rinny
bachata leerlingen
Duidelijke instructies en hun positieve vibe geeft aan studenten een extra hype. Altijd een plezier om mee te doen!
Arnold & Linda
salsa leerlingen
Geweldige dansschool! Energievol, leuke en zeer vriendelijke, professionele leraren. Kleine groepen en je voelt je echt welkom, ook als je zonder danspartner komt.
Julisca
bachata leerling