BACHATA EN SALSA LESSEN
IN HELMOND, EINDHOVEN EN BEST

Leert Bachata en/of Salsa in een groepsles waar iedereen hetzelfde doel wilt bereiken! 

We streven om het “dansfamilie” gevoel bij de groepslessen te geven. Hier zal elke deelnemer jou steunen en aanmoedigen zodat je als social danser verder kan ontwikkelen. Groepslessen worden in klein groepen gegeven zodat we persoonlijke aandacht voor elke leerling kunnen waarborgen.

Wij zijn een Dance Academy. Je kunt dus na elke niveau een diploma behalen!

1 WEEK ONBEPERKT PROEFLESSEN?
GRATIS BIJ AANMELDEN IN DE APP!

WELKE DANSSTIJLEN KUN
JE LEREN?

LATIN MIX
(SALSA & BACHATA)

Als beginner danser, weet je niet welke stijl het beste bij je past. Toch is beide stijlen leren dansen, de beste manier om achter te komen bij welke je voorkeur ligt.

We hebben deze groepslessen zorgvuldig ontworpen zodat je de basis technieken van Bachata Moderna en Sala LA om de week kun leren.

Let op! Dit niveau is bedoeld voor alle beginners! Splitsing van dansstijlen wordt gemaakt vanaf improvers niveau.

BACHATA MODERNA
(TOUCH STYLE)

Bachata stijl ontwikkeld door de werld beroemde danskoppel "Ataca & La Alemana". Bachata Touch is een variatie van Bachata Moderna. Het grootste verschil met ander bachata stijlen is het gebruiken van Salsa draaipatronen en handenwerk in de Bachata elementen.

Latin Touch Dance Academy is een gecertificeerde school in Bachata Touch Stijl op verschillende niveaus; , improvers, intermediate, advance en masters. Op het einde van elke seizoen, kan je bij ons je Bachata Touch Diploma behalen.

BACHATA TRADITIONAL (DOMINICAN)Zoals de naam zegt, bachata direct uit de bron! Deze stijl wordt in systemen gedanst; links-rechts, voor-achter, vierkant en diagonaal. In deze dansstijl ligt de focus op muzikaliteit, voetenwerk en body movement. Alle bewegingen hebben een reden en deze ligt bij de termen "DERECHO, MAJAO & MAMBO".

Latin Touch Dance Academy is een gecertificeerde school in Bachata Traditional Stijl op verschillende niveaus; improvers, intermediate, advance en masters. Op het einde van elke seizoen, kan je bij ons je Bachata Trtaditional Diploma behalen.

SALSA LA STYLE
(ON 1)Een van de bekendste salsa dansstijlen! We zijn geïnstrueerd door Fernando Sosa en Karen & Ricardo waardoor onze Salsa LA lessen erg veelzijdig zijn. Denk aan eenvoudige elementen die je helpen om ingewikkelder figuren te maken, kennis van instrumenten en muziekstructuur en techniek om je lead-/volgvaardigheden verder te ontwikkelen.

Latin Touch Dance Academy is een gecertificeerde school in Salsa LA door Fernando Sosa improvers niveau (voor nu). Aan het einde van elke seizoen, kan je bij ons je Salsa LA Diploma behalen.

DANSNIVEAUS BIJ LATIN TOUCH

STARTERS

Géén ervaring? Géén paniek! Iedereen heeft ooit zijn dansadvontuur moeten starten, dus wees niet bang.

Regelmatig organiseren we Bootcamps voor starters waar je in 3 uur de basis van Salsa en Bachata zult leren.

BEGINNERS

Je weet wat spanning is en je beheerst de juiste techniek om een kwalitatief basis uit te voeren; nu kunnen we verder opbouwen!

Hier leer je 20 nieuwe danselementen om alle kanten van de dansvloer te kunnen ontdekken! De beste basis om naar improvers door te stromen!

IMPROVERS

Je bent géén beginner meer maar ook géén intermediate.

Dit is een tussenstapje om je kennis laten bezinken en het leren van 20 nieuwe danselementen! Denk aan gekke draaipatronen en beginnen met razendsnel footwork! Géén uitdaging meer voor je? Dan stroom door naar intermediates!

INTERMEDIATE

Jij bent ver gekomen! Nog verder gaan kan zeker! Met de 20 intermediate danslementen leer je hoe je muziek kan gebruiken op verschillende stappen, tap verplaatsen of zelf timing veranderen.

Klaar voor de uitdaging? 

ADVANCED

Dit is een van onze hoogste niveaus. Nu ben je een beest op de dansvloer en je kan met iedereen (beginner-ervaren) dansen!

Hier ga je dieper in muzikaliteit en creativiteit met de nieuwe 20 danselementen. Wees voorbereid om met tempo, muziek, richtingen en partnerwor te spelen!

MASTERS

Het allerlaatste niveau! Hier kom je ALLEEN OP UITNODIGING VAN DE HOOFDOCENTEN!

Na afronding van dit niveau krijg je de mogelijkheid om deel van de Instructors Team te worden.

DE EERLIJKSTE PRIJZEN VOOR JE BACHATA DANSLESSEN!

We bieden het beste kwaliteit op een betaalbare prijs! Bij ons koop je niet zomaar en danscursus, hier wordt je deel van ons hecte groep The Latin Touch Dance Family. Samen leren, samen lachen en elkaar helpen.

Vanaf januari 2023 geven we de mogelijkheid om 2 verschillende betaalmethoden te hanteren.

*Admnistratie- / servicekosten niet inbegrepen.

MELD JE AAN VOOR
ONZE nieuwsbrief

* indicates required